Gru 012009
 

Pietinėj miesto daly neseniai įkurtas parkelis pavadintas gražiu Sąjūdžio vardu. Yra ten ir dviračių takas. Taipogi visai gražus. Būtų jis ne tik gražus, bet ir naudingas, jei tik kažkur nuvestų:

Kita vertus, kam reikia kad takas kažkur nuvestų, jei pradžios jis visvien neturi:


  One Response temai “Dvirtakių kuriozai: Sąjūdžio parkas”

  1. Iš tokių statybų Lietuvos ekonomika klestėjo.
    Kai jos baigėsi, atėjo krizė.

    Vilniuje ilgą laiką nuo Tarybano laikų stuksojo platus Minsko plentas.
    Jis baigėsi panašiai – niekur. Vėliau valdininkai pagaliau rado skolintų pinigų ir išvarė gyventojus iš jų žemių. Kas nenorėjo dingti, aptvėrė ir pakišo greitkelį panosėn po pat langais.

    Taigi reikia tikėtis, kad po 20 metų čia irgi pasidarbuos buldozeriai ir pratęs šią trasą į niekur. O dar po 20 metų ją pratęs vėl į niekur. Nesvarbu kur. Svarbu, kad nedarbas mažėtų.

    Nuotraukos jūs klaidina. Tai ne dviračių takai. Tai stulpų nutraukos. O stulpų taisymui padarė privažiavimą tarnybiniams automobiliams.
    Pagal Nacionalines Dviračių Trasų planą:
    http://andrius.konferencijos.lt/oficioz#turtrasos
    Automobilių kelių plėtra turi būti daroma ir po dviračių priedanga. Štai kodėl čia matome dviračių požymius. Ir netgi šaligatvis platus padarytas pre kelio… į niekur…

 Komentuoti

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)