Paskutinis prisijungimas: Dabar yra 2026 Spa 11 17:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Geg 23 23:14 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Berkrut rašė:
Saulašare, mintys yra isdestytos ankstesniame pranesime, todel susidaro ispudis, jog ne viska skaitai, bet as viliuosi, jog cia tik ispudis... Beje, rasydamas as nenaudoju lietuvisku raidziu, todel ir gavosi tavo slapyvardis be š... :D pasistengsiu pasitaisyti... :D

Tai čia man susidaro įspūdis, kad neperskaitai kas tau yra atrašoma, dėl ko perkelta žinutė...

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 01:42 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Berkrut, nuoširdžiai sakau, man patiko tavo "loginės sekos" :nikstys: :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 02:02 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Dvipusiski jausmai sukilo: ar cia zvengti ar rimtai žiūrėt. Gal vienapusiskai nusprendziam, metam berkrut lauk is čia :D Tiesa, tingejau iki galo perskaityt, ką jis ten sapalioja ir is vis is kur pas žmogų tiek pykčio. Bet seniai aišku, kad berkrut moterys ir metroseksualai ne žmones. Irgi daug ką pasako apie asmenį. Idiotizmas visiškai čia užvirė. Trinam lauk ta ar tema, ar berkrut, bet dėl vieno visiem čia aišku- pasislykstejimas kyla beskaitant, ar mum to reikia? Bent jau aš gailiuosi pradėjus skaityt, sokiruota. Ar žemiau yra kur dar pult?..

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 06:46 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

O bet taciau, istiesu pamascius tai cia lb ziauriai zmogus isvarte...Kaip taip galima nuo dviracio pristatymo iki kazkieno asmeniniu pajamu nagrinejimo ir dar tam sukuriama nauja tema :) Pasijuokciau jeigu nesinoretu verkti

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 09:44 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Bendruomenė pokolkas maža, ir keista, kad jau pradėjo virti tokios kovos, kaip dideliuose susibūrimuose. Galima būtų vieną pamoką užskaityti, ir daugiau nebepristatinėti savo dviračių, jei jis nebuvo pirktas iki dabar veikiančioje parduotuvėje. Gal galima tai įrašyti prie diskusijų taisyklių? Išvengsim pykčių ir toliau važinėsimės visi kartu.

Beje, aš už teisybę - nieko trinti nereikia. Mūsų bendruomenė yra asmenybės, o ne graži surežisuota šeimyninė nuotrauka, kurioje nematyti viso to, kas vyko ne prieš objektyvą.

P.S. ir nereikia čia visiems vienas kito tiesint. Diskusijų nustatymuose yra taip vadinami "Priešai". Ten įrašius nepageidaujamus ir nuviliančius vardus, galima labai šauniai toliau bendrauti nematant tų žmonių pasisakymų. Aš vieną žmogų esu įrašęs, ir labai džiaugiuosi, kad nieko neapsjaudamas, nieko neįžeisdamas, ir niekam nekaitindamas kraujo galiu dalyvauti diskusijos. Manau, tai protingas būdas spresti tokias bėdas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 14:01 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Va va, mano mintis buvo tokia, kaip Zaria_klp parašė savo "P.S." - naudokitės forumo nustatymais ir mažiau ginčų. Nauji žmonės čia registruojasi ne tam, kad matytų tokius absurdus, kur nuo dviračio pristatymo viskas nueina iki daržovių ir uždarbių :) Prieš kelis metus gal ir buvo smagu forumuose ginčytis ir įrodinėti savas tiesas, bet čia tikiuosi konstruktyvios diskusijos, ypač kai žmonės jau ne "jaunikliai" :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Geg 24 22:37 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Simui: dekoju uz pena diskusijai... :)

AkvileiT: cia ir buvo toks tikslas, sukelt priesingus jausmus... :) Kas butu, jei visi, kaip avineliai, mastytu ir sneketu vienodai, bei turetu vienoda pozicija? Cia taptu "Velovienodumo" forumas... :D Beje, noreciau priminti, jog mano priimama pozicija ne visada sutampa su mano nuomone... :) Be to, tokiam jaunam zmoguciui, kaip tu, pasiulyciau i viska reaguoti siek tiek santuriau, nes lengviausia zmogu kontroliuoti per jo jausmus, o ne prota... :) o su puolimu priminei Kubiliaus fraze: dugna pasiekem, kasam giliau... :D, todel ir yra diskutuojama forumuose, gilinamasi... :)

wadsmyname: siaip cia gali ir pasijuokti, verkti deretu "Bianchi" temoje is kurios ir prasidejo visi sie ziaurumai, o tuo paciu ir baigesi ziaurokai... O del temos sukurimo, tai cia buvo Simo darbas, todel dar karteli gali skaniai nusijuokti... :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 12 02:48 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

simas uždraudė keisti visas žinutes po 15 minučių, todėl kovoju su šia nesąmone spamindamas. Ketinau pakeisti žinutę. Dabar gi ją tiesiog kartoju. Kad jums bloga būtų.

O kam tą žinutę atskyrėte?
Joje klausimas gal ir kvailas. Bet tai netrūkdo. Jei slepi pragyvenimą, galėjai tiesiog neatsakyti, nutylėti ir temoje iš kurios išėmei, ir čia.
Nebijok kvailų klausimų. Svarbu kad visai juose nepaskęstume. O jų nedidelė dalis - tebūnie. Ūgdys imunitetą.
Grąžink tą jo žinutę kur jis nori, ir baigsis kriukis.

O tu, AK47, galėtum irgi paaiškinti kaip tavo klausimas susijęs su klausiamu dalyku. Aš, pavyzdžiui, manau, kad neskaičiau tos temos ir nežinau apie ką kalba.
Pasinaudok padėtimi, išvystyk aną temą čia.
Gal įtikinsi mane pasidomėti ką valgo ir ką kakoja "simas".

Tikrai "simai"... Ką šiandien kakojai?.. Gal tai smirdi... Nesi matyt toks "švarus", kaip dediesi.

Apie dėvėtus dviračius matau kalbate.
Dėvėtas = vogtas.
Išimtis - retos.
http://andrius.konferencijos.lt/dviratis/koks#Devetas
Štai kaip, AK47. Ir to negali pakeisti mano kakių spalva ar skonis. O jie tikrai nemalonūs. Nesu angelas.

• prikibtų gatvėje ..žinočiau kaip elgtis. Internete "viskas galima, žodžio laisvė
LDB - sukčiai
andrius.saugokmedi.lt <- :mokinasi: Už ką balsuoti

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bir 12 16:56 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Na ka triratuk, pradejai vystyti neissiamama sudu tema... :D

Į viršų
 Aprašymas  

Pranešimo tema: Tave irgi sveikinu
StandartinėParašytas: 2011 Bir 13 02:39 
Atsijungęs
Vartotojo avataras

Tavo užsispyrimą taisyti pasaulį irgi sveikinu.
Jei taip nori tiesos, išvaikyk sukčius, kurie pabėgo su ketvirčiu milijono, ir vis dar bėga bei neša.
Panašų raginimą parašiau tavo porininkui čia:
viewtopic.php?t=469&p=5605#p5605

Bet nepaisant tavo gresmingo AK47, tu sukčių bijosi, ir jokios tiesos iš jų nereikalausi. Tad pats irgi nesi joks angelas. Bet iš kitų reikalauji.

Pritaikiau tavo paties logiką: ieškoti krislo kito akyje, užuot kalbėjus apie esmę. Jokių kakių. Kam tu man tuos kakius prikiši?

Aš rimtai. Užuot tuščiai piktiniėsis tais, kas piktinasi aplaidumų ir pataikavimu vagims, padėk man išvaikyti LDB. Bus bent nauda iš tavo jėgų.
Man nedaug reikia: apie 10 rėksnių, kurie suvaidintų balsavimą LDB suvažiavime ir išmestų lauk nereikalingus žmones.

• prikibtų gatvėje ..žinočiau kaip elgtis. Internete "viskas galima, žodžio laisvė
LDB - sukčiai
andrius.saugokmedi.lt <- :mokinasi: Už ką balsuoti

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 33 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: