Andriukas dviratukas rašė:
Blogiausias dalykas: leisti apsisioti kaladėles anai žiūrkei, kuri bėga link jo rato. Arba duoti jai įkasti. Tai sukels daugiau darbo ar nemigos.
Jei dar kada cia beapsilankysi, gal ramiau apie ziurkes? Pats dar asilu paliksi...
Ignoruojant Andriuka beratuka, pamaciau savo tema Google'j ir pagalvojau kad reiketu atnaujinti sita savo tema
Is pirkimo dienos (2010.05.15) puikiausiai pamenu, kad tai buvo vienintelis dviratis kuri isbandziau. Is pat pradziu buvo ziurimas Sirrus'as, kuris vis del to, net nebuvo pajudintas is savo vietos. Nuvaziavus i sekancia parduotuve tai buvo dviratis, kuris man pats pirmas krito i aki. Joks kitas nebuvo nuzvelgtas ar nukeltas pabandymui.
Siai dienai odometras rodo 5285Km. Pries nepilnas tris savaites buva nuvaziuotas jubiliejinis 5000'asis kilometras
Tikriausiai daugumai esanciu cia pagalvos mazai visai, bet man ir tiek uzteko patirti geru ispudziu, susipazinti su naujais zmonemis ir atrasti dar daug ko gero.
Prikabintas failas:
over5000.jpg [385.51 KiB]
Atsisiųsta 523 kartus(ų)
Dviratis mano manymu atlaike visai neblogai.
- Pakeista: keletas grandiniu, zvaigzdziu blokas, guoliai, komplektas stabdziu kaladeliu.
- Pamesta: mirksiukas, vairo antgalis (kamstis).
- Nupirkta: papildomi du komplektai padangu, spidometro laidas.
- Padovanota: dalys prozektoriaus laikiklio gamybai (dekui parduotuvei "Umarai"), gertuves laikiliai, kitas mirksiukas, atsvaitai, tasiukas (pakabintas ant vairo).
- Nepasalinti defektai: luzes "shifteris", sutrukinejes ratlankis, pagal nuotaika veikianti sake (kartais pati uzsirakina)
Dar karta dekui parduotuvei "Umarai", kad pardave si dvirati, patare ivairiais klausimais ir padejo bedoje.
Labai tikiuosi nuvaziuoti siuo dviraciu dar daugiau, be jokiu didesniu problemu, patirti dar daugiau ispudziu, pamatyti kuo daugiau ir susipazinti su daugiau puikiu, minanciu zmoniu.
Prikabintas failas:
dvirgal.jpg [397.02 KiB]
Atsisiųsta 523 kartus(ų)
Prikabintas failas:
dviroland.jpg [311.92 KiB]
Atsisiųsta 523 kartus(ų)
Ps. Pastebejau kai kurie buna pasikabina koki zaisliuka ant vairo, po sedyne. Mano atveju keistoka situacija susikloste, todel su manimi kartu pradejo vazinetis pagalys rate
Gal nuo siol niekas "nebekaisios pagaliu i ratus" jei jau vienas yra?
Prikabintas failas:
pagalys.jpg [541.79 KiB]
Atsisiųsta 523 kartus(ų)