nu yra keleta niuansu . pvz: vaziuoti saligatviu as nemegstu ir stengiuosi to nedaryti, bet kartais tenka, nes pirma man rupi mano sveikata ir vaziuodamas i kalna ant kokiu 17km/h nenoriu vaziuot gatve kur masinom leidziama 80 (tai reiskia vaziuoja minimum 89) toks kalnas yra man vaziuojant is darbo ir i ji kas diena turiu minti. tai tiesiog pavojinga. Antra gatve vaziuoti ne vienam neidomu. nes turi vaziuot vienas pagal kita ir negali nei pasneket nei ka... ir trecia dvirtakiai daznai baigiasi viduri saligatvio, juk nepulsi is karto i gatve per zoles ir t.t davaziuoji iki sankrizos ir lendi i gatve...
Reik aisku viska daryti su protu, kaip pvz: nenaudoti skambucio ne sau skirtam kelyje, pesciuju take pestiesiems pirmenybe. nevaziuoti per stotele is paradines puses, nes pestysis neziuredamas gali islysti. ir dar vienas mano manymu labai svarbus dalykas bent viena renka laikyti vaira, nekenciu durneliu kurie vaziuoja nelaikydami vairo, visi mes taip mokam, bet kam taip daryti? tai nesaugu. Man px del to kuris vaziuoja nesilaikydamas, (vienu durniu maziau, juo geriau..) bet man rupi mano sveikata ivaziuos asilas i duobe pasuks vaira ir trenksis i mane... tam kartui tiek